Retourneren

Bij Nanini kan je, net zoals bij de andere online webshops, jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

HOE KAN JE EEN BESTELLING TERUGSTUREN?

  • Stuur binnen de geldige termijn een mailtje naar [email protected] met jouw ordernummer, met vermelding van welke artikelen je wil retourneren.
  • Verpak de artikelen terug in de originele verpakking. Indien het product niet in de oorspronkelijke staat verkeert, brengen we wel een administratiekost van €25 in rekening.
  • Verzend binnen de 3 werkdagen na jouw mailtje de verpakte artikelen naar onderstaand adres:
    Nanini
    Grote Markt 67
    2300 Turnhout

We betalen jouw bestelling terug zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn wel ten laste van de koper.

Nanini behoudt zich echter wel het recht voor om geretourneerde artikelen of een terugbetaling te weigeren als de artikelen door de klant beschadigd zijn of als ze niet in overeenstemming met ons retourbeleid worden teruggestuurd. Dat lijkt ons niet meer dan logisch.

KAN JE ALLE PRODUCTEN RUILEN?

Je kan alle producten ruilen, met uitzondering van uitverkoop-artikelen.

WAT ALS JOUW BESTELLING STUK IS BIJ LEVERING?

Al doen we er àlles aan om dat te vermijden, zou het altijd wel kunnen dat er hier en daar iets stuk gaat tijdens het verzenden. Als het item dat je ontvangt anders is dan het bestelde artikel of als het beschadigd aankomt, laat het ons dan zo snel mogelijk weten en stuur het binnen 7 dagen na ontvangst terug. Zodra we het geretourneerde artikel ontvangen hebben, betalen we jouw bestelling én verzendkosten terug. Alleen verzendkosten voor retourzending per reguliere post worden terugbetaald.

HOE KAN JE JOUW BESTELLING ANNULEREN?

Als je een bestelling hebt geplaatst die je wil wijzigen of annuleren, stuur dan een mailtje naar [email protected] binnen 24 uur nadat de bestelling is voltooid. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvangt u alleen een volledige terugbetaling van de goederen (inclusief btw). Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.