Maak kans op een workshop met Jani!

Heb jij altijd al eens stylingtips van Jani Kazaltzis himself willen krijgen? Of zou je graag zijn crew de kleren van het lijf vragen? Op 20 mei krijgen twee Nanini-klanten de kans!

 Wat win je?

Je maakt kans op 2 plaatsen voor een workshop bij Jani Academy op 20 mei 2017. We sturen je dus niet alleen, maar je mag ook nog iemand anders blij maken: je bff, je mama (dat kan vast wel tellen als Moederdag-cadeau), je favo-tante, je fashion buddy, … Hou alvast een gaatje in je agenda, en verwittig je partner-in-crime al maar! 😉

 

 Wat houdt zo’n workshop bij Jani Academy in?

Om het héél kort te zeggen: je wordt van 10u tot 16u verwend! 😉 ’s Ochtends word je warm ontvangen met een tasje koffie. Na een kwartiertje start Roberta Pellegriti met haar uitleg en geeft ze je handige tips & tricks. Je leert er wat je lichaamsvorm is en welk kledingstuk erbij past. Om 13u krijg je een klein hapje, om dan om 14u zelf aan de slag te gaan. Je leert een moodboard te maken zodat je in de toekomst weet welke richting je kan uitgaan qua look. Om 16u is het einde voorzien. De workshop wordt gegeven door Roberta Pellegriti, en dus niet door Jani zelf. Maar hij komt wel even langs voor een meet & greet! Hooray! 

 

Hoe maak je kans?

Bij élke aankoop die je bij Nanini of Nanini Outlet doet van 22 april t.e.m. 14 mei 2017, mag jouw naam bij in onze wedstrijdbus. Op 15 mei trekt een onschuldige hand de winnaar. Veel succes!

Voorwaarden:

  • Iedereen die een aankoop doet in de periode van 22/04/2017 t.e.m. 14/05/2017 bij Nanini of Nanini Outlet maakt kans op 2 plaatsen bij Jani Academy op 20/05/2017. Je mag met elke aankoop meedoen, dus je maakt bij elke aankoop één extra kans. Op één dag is het wel gelimiteerd tot max. 1 kassaticket waarmee je mag deelnemen (1 kassaticket bij Nanini en 1 kassaticket bij Nanini Outlet). Eén kassaticket telt als één aankoop; dus ook indien je meerdere artikelen koopt, telt dit als slechts één aankoop.
  • Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd bij Nanini, maar om deel te nemen aan de workshop bij Jani Academy moet je minstens 23 jaar zijn. Mannen mogen ook niet deelnemen aan de workshop.
  • De prijs is in geen geval te wijzigen noch inwisselbaar voor geld. De prijs mag ook niet doorverkocht worden; in dat geval komt de prijs in zijn geheel terug naar Nanini. 
  • Nanini is niet verantwoordelijk voor de workshop georganiseerd door Jani Academy/Skin Academy.
  • Nanini behoudt zich het recht om foto’s van de deelname (die bezorgd zijn door de winnaars) te gebruiken op haar website, Facebook- en Instagrampagina’s.
  • Het personeel van Nanini is uitgesloten voor deelname; vrienden en familieleden mogen wel meedoen.
  • In geval van fraude of onredelijk gedrag, behoudt Nanini zich het recht voor om klanten uit te sluiten van deelname; of om de gewonnen prijs te weigeren.