Win samen met jouw lady-in-crime een workshop met Jani!

Heb jij altijd al eens stylingtips van Jani Kazaltzis himself willen krijgen? Of zou je graag zijn crew de kleren van het lijf vragen? Op 17 februari krijgen twee Nanini-klanten de kans!

 Wat win je?

Je maakt kans op 2 plaatsen voor een workshop bij Jani Academy op 17 februari 2018. We sturen je dus niet alleen, maar je mag ook nog iemand anders blij maken: je bff, je mama, je favo-tante, je fashion buddy, … Hou alvast een gaatje in je agenda, en verwittig jouw lady-in-crime al maar! 😉

 

 Wat houdt zo’n workshop bij Jani Academy in?

Om het héél kort te zeggen: je wordt van 10u tot 16u verwend! 😉 ’s Ochtends word je warm ontvangen met een tasje koffie. Na een kwartiertje start Roberta Pellegriti met haar uitleg en geeft ze je handige tips & tricks. Je leert er wat je lichaamsvorm is en welk kledingstuk erbij past. Om 13u krijg je een klein hapje, om dan om 14u zelf aan de slag te gaan. Je leert een moodboard te maken zodat je in de toekomst weet welke richting je kan uitgaan qua look. Om 16u is het einde voorzien. De workshop wordt gegeven door Roberta Pellegriti, en dus niet door Jani zelf. Maar hij komt wel even langs voor een meet & greet! Hooray! 

 

Hoe maak je kans?

Like en deel onze post op Facebook – en that’s it. Op 14 februari trekt een liefdevolle (digitale) hand de winnaar. Veel succes!

Voorwaarden:

  • Iedereen die onze Facebook-post een like geeft én openbaar deelt tussen 26/01/2018 en 13/02/2018, maakt kans op 2 plaatsen bij Jani Academy op 17/02/2018.
  • Iedereen mag deelnemen aan de wedstrijd bij Nanini, maar om deel te nemen aan de workshop bij Jani Academy moet je minstens 23 jaar zijn. Mannen mogen ook niet deelnemen aan de workshop.
  • De prijs is in geen geval te wijzigen noch inwisselbaar voor geld. De prijs mag ook niet doorverkocht worden; in dat geval komt de prijs in zijn geheel terug naar Nanini. 
  • Nanini is niet verantwoordelijk voor de workshop georganiseerd door Jani Academy/Skin Academy.
  • Nanini behoudt zich het recht om foto’s van de deelname (die bezorgd zijn door de winnaars) te gebruiken op haar website, Facebook- en Instagrampagina’s.
  • Het personeel van Nanini is uitgesloten voor deelname; vrienden en familieleden van het personeel mogen wel meedoen.
  • In geval van fraude of onredelijk gedrag, behoudt Nanini zich het recht voor om klanten uit te sluiten van deelname; of om de gewonnen prijs te weigeren.