Ontdek snel de nieuwe merken bij Nanini

Zoals je weet, volgen we bij Nanini de modetrends op de voet op. Dit houdt eveneens in dat we ons aanbod regelmatig vernieuwen; nieuwe merken komen erbij, minder populaire merken vallen af. Ook dit voorjaar hebben we een aantal veelbelovende nieuwkomers, waaronder Myabay en Souvernirs de Pomme.

Toen we Myabay gespot hebben, hebben we het onmiddellijk – zonder enige twijfel – aangekocht. Ze hebben immers hele leuke ringen en armbanden met hippe teksten in het goud, zilver of rosé. En ze worden nòg mooier als je de verschillende metaalkleuren door elkaar combineert! Wij zijn echt super enthousiast, maar oordeel vooral zelf:

 

Souvenirs de Pomme zijn prachtige Belgische design-juweeltjes. Ze zijn niet alleen heel uniek, maar als je ze ziet, zal je ook direct beamen dat het stuk voor stuk echte eye-catchers zijn. Souvenirs de Pomme heeft juweeltjes in neutrale nude-tinten, maar ook in frisse, zomerse kleurtjes voor een picture perfect. Om je helemaal warm te maken:

 

Voor de fans-in-wording: je kan de merken op Instagram terugvinden onder @myabayjewels en @souvenirsdepomme. Al posten wij deze vanaf nu ook op onze feed 😉