3 nieuwe merken: SCMYK, Close to Zen en Nilu

Bij Nanini is er wél veel nieuws onder de zon, want we hebben weer heel wat nieuwe merken! En omdat we ons enthousiasme maar moeilijk kunnen verbergen, delen we er graag een aantal met jullie…

Eerst en vooral hebben we vanaf nu SCMYK in ons aanbod. En één blik op onderstaande foto’s overtuigt je vast al van hun oog voor detail. De juwelen zijn dan ook met de hand gemaakt of afgewerkt! Bovendien gebruiken ze allemaal natuurlijke materialen zoals leder, hout en zeeschelpen en maken ze hun items in zachte, tijdloze kleuren. We voelen ons plots als ‘n kind in een snoepwinkel!

 

Ook de oorbellen van Close to Zen vullen vanaf nu ons assortiment aan. Zoals hun merknaam al doet geloven, komen in hun ontwerpen spiritualiteit en tradities samen zodat je makkelijker jouw eigen Zen-moment kan creêren. De oorbellen zijn handgemaakt in Bali, want de Balinese cultuur en eeuwenoude wijsheden vormen de basis van hun juwelen. Close to Zen werkt ook met kwalitatieve materialen zoals zilver en edelstenen. But hey, they already us me at the word ‘Bali’, right?

 

Tot slot hebben we ook de unieke ringen van Nilu besteld. Het is een Belgisch merk en zij maken hun juweeltjes volledig zelf – knap hé?! De collectie wordt gekenmerkt door hun eigenzinnige beach- en bohostijl. En het voordeel van deze ringen is dat je ze werkelijk op àlle gelegenheden kan dragen. Het worden hele feestelijke juwelen in combinatie met een zomers kleedje, maar ze kunnen even goed heel speels overkomen wanneer je ze draagt met jeans en losse kledij. Dan rest ons enkel nog de zon!