Gespot bij Celebs

Oorbellen op de oren

We hebben ze o.a. al gezien bij Beyoncé, Blake en RiRi: speciale oorbellen die je òp je oren draagt. En dan kunnen wij niet achterblijven uiteraard! 😉

De populairste soort zijn de oorbellen met een voor- en achterstuk. De double dots waren hiervoor al een goede inwijding, maar nu zijn de oorbellen nog veel gedurfder. Je hebt – vaak een fijn, subtiel – steentje dat je op je oor draagt. En achter je oor komt dan een mooie fantasie met veel steentjes. En doordat je meestal 3 lengtes hebt waarop je het achterstuk kan dragen, passen deze oorbellen bij quasi iedereen. Sowieso geven deze oorbellen een speciaal en mooi effect!

Daarnaast heb je ook oorbellen die je naar boven draagt zodanig dat ze volledig op je oor komen te liggen. Je hebt deze in kleine, simplistische modellen zoals veertjes en bloemblaadjes. Al worden ze tegenwoordig ook veel groter gedragen; zo bedekken deze oorbellen bijna de volledige buitenkant van je oorschelp. Om overdaad te vermijden, worden deze modellen wel vaak assymmetrisch gedragen. Dus één hele fijne oorbel aan de ene kant, en één grote opstaande oorbel aan de andere kant. Daardoor worden deze exemplaren misschien iets alternatiever, maar ook heel elegant en stijlvol.

TIP: Ook als je een tweede gaatje hebt, zijn deze oorbellen echt een aanwinst! Van sommige oorbellen verkopen we zelfs maar één stuk – omdat deze gewoonweg niet als een oorbellenpaar bestaan. En dan draag je in je gewone gaatjes een kleine, fijne steker – en in je tweede gaatje ga je dan voor een oorbel die je naar boven toe draagt. Subliem!

Tot slot wordt het lijstje vervolledigd door oorbellen die lijken te beginnen aan de voorkant van je oorlel en als het ware doorlopen naar de achterkant. Helaas kan niet iedereen deze dragen, maar indien je het wel kan: lucky you! Met deze oorbellen steek je je oorlelletje door de oorbel, zodat je dit speciale effect verkrijgt. Deze exemplaren kan je met quasi alle stijlen combineren: van een familieontbijt tot een galabal. Met deze oorbellen kan je dus zeker zijn van een lage cost-per-wear 😉

Met de feestdagen voor de deur zijn deze oorbellen he-le-maal at the right time. Ze maken immers elke feestoutfit af! Bovendien kan je met deze oorbellen ook iemand leuk verrassen, dus ze zijn uitermate geschikt als cadeautje onder de kerstboom. Wie scoort er nu niet met een origineel én trending cadeau?

Onderstaand vind je alvast enkele leuke modelletjes, maar je bent ook meer dan welkom in onze winkel voor persoonlijk advies!

Tot binnenkort!